Pakastekuivauslaitos Pohjois-Karjalaan -hankkeen päätösseminaari järjestetään maanantaina 20.marraskuuta klo 10-15.
Paikkana Kitee-Sali.
Päivän teemana: "Uusia mahdollisuuksia pakastekuivaamalla"
Päivän ohjelma:
9.30 aamukahvia tarjolla
10.00 avaus, Kiteen kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen
* Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin videotervehdys
* Elintarvikkeita pelloilta ja metsistä, lähelle ja kauas. Kansanedustaja Vesa Kallio
* PAKU-hankkeen yritysryhmän Nordic Freeze Dry Oy:n kuulumisia
* Pakastekuivauksen mahdollisuuksia, Idea Nature Oy, Heli Pirinen
12-12.45 lounas
* Pakastekuivaus elintarvikeviennin veturiksi, Hannu Tamminen ja Päivi Karhunen
* Kokemuksia mansikan pakastekuivauksesta, Akselin herkkupaja, Kalle Tervonen
* Tuottajaselvityksen tuloksia ja jatkot, Johanna Rinnekari, MKN Yrityspalvelut / ProAgria & Päivi Turunen, ProAgria Itä-Suomi
* Pakastekuivauksen laatuattribuutit, Nature Lyotech, Miia Helanto
* Loppukeskustelu
15.00 Tilaisuuden päätös. Kiteen kaupungin elinkeinopäällikkö Risto Hiltunen
ILMOITTAUTUMINEN (MYÖS RUOKARAJOITTEET) TARJOILUA VARTEN OSOITTEESEEN: kaisa.lehtipuro@gmail.com 15.11. mennessä.
Huom! Tilaisuuteen voi osallistua myös Teamsin kautta!
Kuvassa pakastekuivauksen marjoja.