Asset Publisher

angle-left Kiteen kaupunki sai 68 000 euroa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksiin

Kiteen kaupunki sai 68 000 euroa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksiin

Itä-Suomen aluehallintoviraston myöntämä avustus suunnataan tulevalle toimintakaudelle (2023-2024). Avustuksen turvin käynnistetään syksyllä myös uusia ryhmiä.

Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Kiteen kaupungille harrastamisen Suomen mallin toimintaan tulevalle toimintakaudelle (2023-2024) avustusta yhteensä 68 000 euroa.

- Avustuksen turvin pystymme jatkossakin tarjoamaan kiteeläisille lapsille ja nuorille monipuolisia harrastusmahdollisuuksia sekä kehittämään toimintaa edelleen yhdessä seurojen, yhdistysten ja koulujen kanssa, toteaa Kiteen kaupungin vapaa-aikapäällikkö Tiia-Riina Lintumäki-Karhapää.

Syksyllä tarkoitus käynnistää uusia ryhmiä

Itä-Suomen aluehallintovirastolta saadun avustuksen turvin mahdollistetaan lasten ja nuorten maksuton harrastaminen erilaisissa ryhmissä myös tulevaisuudessa. Tulevaksi syksyksi on suunnitteilla muun muassa Street Workout, Crosstraining, puukäsityö- ja pienoisrautatiekerho. Käynnistyvistä ryhmistä tiedotetaan tarkemmin loppukesästä. Ensi syksynä käynnistyviä kerhoja on suunniteltu nuorilta saatujen toiveiden, ja palautteiden kautta.

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

Asset Publisher

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee