Ajankohtaista sivun pääkuva

Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left Koronatiedote 20.12.2021

Koronatiedote 20.12.2021

Kiteen kaupungin koronatiedote 20.12.2021

Koronatilanne on heikentynyt nopeasti Pohjois-Karjalassa ja Kiteellä. Alueella on todettu useita koronatartuntoja eri-ikäisten keskuudessa. Tartuntojen jäljitettävyys on joidenkin tapausten osalta ollut heikko. Vallitseva tilanne huomioiden on syytä pelätä tilanteen edelleen heikkenevän joulun molemmin puolin.   

Kiteen kaupunki toivoo, että tulevina viikkoina kaikki muistavat terveysturvallisen käyttäytymisen. Liiku muiden joukossa vain terveenä. Hakeudu koronatestiin matalalla kynnyksellä - nopeasti. Maskit, turvavälit ja käsihygienia tulee olla päivittäisessä käytössä. Omat rokotukset on myös hyvä saattaa ajan tasalle. Huolimattomalla käytöksellä levität tautia ja asetat muiden terveyden vaaraan tai pilaat heidän joulun ja vuodenvaihteen vieton. Seuraa myös kansallista koronatiedottamista. Omalla käytöksellä on suuri vaikutus kanssaihmisten terveyteen!  

Kiteen kaupungintalo on suljettuna 24.12.2021 - 2.1.2022. Kiteen uimahalli ja kirjasto tarjoavat palveluita juhlapyhät huomioivalla aikataululla. Heikkenevä koronatilanne voi kuitenkin aiheuttaa muutoksia palveluihin.  

Koronatestaus Kiteellä toimii arkipäivinä, myös tulevina viikkoina. 
Rokotukset jouluna – Ensimmäisen ja toisen rokotteen, sekä 60-70-vuotiaiden kolmansien rokotusten rokoteaikoja on saatavissa netissä https://www.siunsote.fi/koronarokotukset.

Sinivihreä koronaviruksen kuva

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Asuntotoimisto avoinna:

maanantai klo 8 - 15
keskiviikko klo 8 - 15
perjantai klo 8 - 12

Asuntosihteerin puhelinajat:
Toimiston avoinna ollessa sekä tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 10

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee